Молитва вагітної жінки

молитва вагітної жінкиІноді жінки дуже важко переносять вагітність. Порушення гормонального фону, погана екологічна обстановка, постійні стреси і нервову напругу, шкідливі звички майбутньої мами - все це може привести до загрожує життю і здоров`ю плода ситуації.

Безумовно, кожна вагітна жінка дуже сильно переживає про те, як себе почуває її майбутній син або дочка. Тим часом, в період очікування дитини потрібно завжди залишатися спокійною і врівноваженою. У деяких ситуаціях тільки звернення до Бога може допомогти вагітній жінці знайти спокій і душевні сили.

Воістину, молитва іноді творить чудеса. Тоді, коли лікарі, здавалося б, не в силах врятувати ще не народженої дитини, саме віра в Бога допомагає жінкам і налаштовує їх на позитивний лад. Не важливо, якими словами ви розмовляєте з Господом, головне, щоб ваші прохання і благання виходили з серця. Тим часом, існують спеціальні православні молитви для вагітних жінок, читаючи які, ви зможете налаштуватися на успішне протікання вагітності і легке розродження.

У даній статті ми розповімо вам, які молитви потрібно читати вагітним, щоб незабаром стати щасливою мамою міцного і здорового малюка.

Молитва вагітної жінки Богородиці

У всі часи жінки, які очікують народження дитини, моляться Пресвятої Богородиці про благополучне пологах перед її іконою «Цілителька». Звичайно текст молитви вимовляють наступним чином:



Прийми, о, Всеблагословенная і всемощного Пані Владичице Богородице Діво, ця молитви, зі сльозами Тобі нині приносив від нас, недостойних рабів Твоїх, до Твоєму цельбоносно образу спів возсилаємо з розчуленням, яко самій же тобі зде сущою і внемлющее зойку нашому. За коемуждо бо прохання виконання твориш, скорботи облегчаеші, немічним здоров`я даруєш, разслабленния і недужния ісцеляеші, від біснується біси прогоняеші, обідімия від образ позбавляється, прокаженния очіщаеші і малі діти мілуеші- ще ж, Пані Владичице Богородице, і від уз і темниць свобождаеші і усякої многоразлічния пристрасті лікуєш: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христа Бога нашого. О, Всепетая Мати, Пресвята Богородице! Чи не переставай молитися за нас недостойних рабів Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням Пречистому образу Твоєму, і надію імущих неповоротних і віру безсумнівною до Тебе, Приснодіві преславне і непорочності, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитви для вагітних при загрозі викидня

У різних ситуаціях, коли виникає загроза переривання вагітності або інші ускладнення, майбутній мамі можуть допомогти наступні молитви:

  1. Молитва про збереження вагітності святий Матрони Московської. Матронушка протягом багатьох років допомагає всім зневіреним жінкам. Її мощі поховані на території Данилівського монастиря в Москві, куди щодня з`їжджаються юрби народу з благаннями про допомогу. Молитва Матрони Московської воістину має велику силу і здатна допомогти вагітним жінкам виносити і народити здорового дитинку.

    Про блаженна мати Матрона, вислухай і прийми нині від нас, грішних, що моляться тобі, навикшая у всьому житті твоєму прііматі і вислушіваті всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твого заступництва і допомоги вдаються, швидке поможеніе і чудесне зцілення всім подавающі- та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, бентежним в многосуетнем цім світі і нігдеже обретающим розради і співчуття в скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних зціли хвороби наша, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, допоможи донести життєвий свій Хрест, знести вся тяготи житія і не потеряті в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших зберегтися, надія і сподівання на Бога міцну имети і нелицемірну любов до бліжнім- допоможи нам відійду з житія цього досягнуто Царства Небесного з усіма угіддями Богу, прославляючи милосердя і благість Отця Небесного, в Троїце славімаго, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь.

  2. У деяких ситуаціях медичні працівники просто не в силах зберегти вагітність. При такому розкладі майбутній мамі залишається тільки сподіватися на диво і божу силу. Спробуйте звернутися зі словами молитви про збереження вагітності до Господа Ісуса Христа, адже вона володіє просто чудодійною силою:

    Всемогутній Боже, Творець всього видимого і невидимого! До Тебе, коханому Отця, вдаємося ми, обдаровані розумом створення, тому що Ти по особливому раді створив рід наш, з невимовною мудрістю створивши наше тіло із землі і вдихнувши в нього душу від Свого Духа, щоб ми були Твоїм подобою. І хоча в Твоїй волі було створити нас відразу, як і ангелів, тільки б Ти схотів, але Твоєї премудрости завгодно було, щоб через чоловіка і дружину, в Тобою установленому порядку шлюбу, множився рід человеческій- Ти захотів благословити людей, щоб вони росли і множилися і наповнювали не лише землю, а й ангельські сонми. О Боже і Отче! Так буде на віки славімо і прославляйте ім`я Твоє за все, що Ти для нас зробив! Дякую Тобі також за Твоє милосердя, що не тільки я, з волі Твоєї, від Твого дивовижного творіння сталася і поповнюю число вибраних, але що Ти удостоїв мене благословити в шлюбі і послав мені плід лона. Це Твій дар, Твоя Божественна милість, о Господи і Отче духу і тіла! Тому звертаюся до Тебе одного і молю Тебе зі смиренним серцем про милість і допомогу, щоб те, що Ти твориш в мені Своєю силою, було збережено і приведено до благополучного народження. Бо я знаю, о Боже, що не в силах і не у владі людської обирати свій шлях-ми занадто слабкі і схильні до падіння, щоб оминути всіх тих мереж, які розставляє нам по Твоєму бажанню злий дух, і уникнути тих злополучіі, в які ввергає нас наше легковажність. Твоя ж мудрість безмежна. Кого Ти побажаєш. Ти непошкоджене через ангела Твого збережеш від усякої напасті. Тому і я, милосердний Отче, передаю себе в жалобі своїй в Твої руки і молю, щоб Ти подивився на мене оком милосердя і зберіг від усякого страждання. Пішли мені і милому моєму чоловікові ані відраду, о Боже, Владико всякої радості! Щоб ми, побачивши Твого благословення, від усього серця поклонялися Тобі і служили радісним духом. Я не хочу бути вилученою з того, що наклав Ти на весь рід наш, звелівши у хворобах народити чада. Але смиренно прошу Тебе, щоб Ти допоміг мені перенести страждання і послав благополучний результат. І якщо Ти почуєш цю молитву нашу і пошлеш нам здорове і гарне дитя, то клянемося привести його знову до Тебе і присвятити Тобі, щоб Ти перебув для нас і насіння нашого милосердним Богом і Отцем, як ми клянемося завжди бути Тобі вірними слугами разом з нашим дитиною. Почуй, милосердний Боже, молитву раби Твоєї, виконай благання серця нашого, заради Ісуса Христа, нашого Спасителя, Який заради нас втілився, нині ж перебуває з Тобою і Святим Духом і править в вічності. Амінь.

Молитви вагітної на кожен день

Наступні молитви необхідно читати щодня, в один і той же час, бажано перед сном. Кожна з них має особливою силою і допомагає майбутнім мамам знайти спокій, душевні сили і впевненість у собі.

  1. Молитва-оберіг для вагітних жінок:

    Господи благослови, на кожну годину, на кожну хвилину!
    Хрест - хреститель, душі моєї рятівник,
    Душу, черево мої рятуєш, від біди оберігаєш!
    Ангел-Спаситель - зі мною
    Ангел-Хранитель - переді мною
    Богородиця - позаду
    Господь - попереду
    Цур моє тіло, чур мій живіт, чур мій утроби плід!
    В ім`я Отця і Сина і Святого духа! Амінь!

  2. Молитва вагітної жінки про здоров`я дитини допоможе вашому малюкові з легкістю пережити родовий процес і з`явитися на світ здоровим і сильним:

    Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Змилуйся наді мною і прости всі гріховні діяння. Ти даруєш нам нове життя і православну віру на спасіння душі. Благослови мене на народження здорової дитини та захисти його від страшних хвороб. Збережи моє майбутнє чадо від диявольської спокуси і плотського спокуси. Хай буде воля твоя. Амінь.

    Відео: Молитва під час пологів. Молитва Помічниця в пологах. Молитва при вагітності. тест

Молитва для вагітних перед пологами

Нарешті, ваша вагітність добігає кінця, і зовсім скоро вам має бути зустріч з новонародженим сином або дочкою. Практично кожна жінка жахливо хвилюється перед пологами, особливо якщо вона очікує народження своєї першої дитини. Тим часом, правильний психологічний настрій допоможе вам максимально швидко і легко впоратися з цим непростим процесом і опинитися в новій для себе ролі - молодий матері.

Відео: Молитва про вагітність всім, що страждають безпліддям

Віруючим жінкам налаштуватися на позитивний лад і народити здорового дитинку без болю і страху допомагає молитва Божої Матері перед її іконами «У пологах помічниця» або «Помогательніца дружинам чада рождати». Текст молитви необхідномолитва для вагітних перед пологами вимовляти кожен день, вранці і ввечері, починаючи з 38-го тижня вагітності.

О, Пресвята Богородице, Мати наша милосердна! Яви на нас, в печалі сущих і в гріхах завжди перебувають Рабех Твоїх (імена), милість Свою і не погорди нас, Многогрішний рабів Своїх. До Тебе прибігаємо, Пресвята Богородице, багато безліч усвідомлюючи гріхів наших і молимось Тобі: відвідай немощствующия наші душі і випроси у улюбленого Сина Твого і Бога нашого дати нам, рабам Твоїм (імена), прощення. Єдіна Пречиста і Благословенна, все уповання наше на Тебе покладаємо: премилосердна Мати Божа, збережи нас під покровом Своїм.


Поділися в соц. мережах:

По темі: